zaterdag 26 april 2008

Meer Ruimte, Meer Ruimte hear all about it!


Ik zelf kijk er al een tijd naar uit, maar pas over een paar dagen licht SpaceKees' album Meer Ruimte dan echt in de winkel (5 MEI BABY!!!) maar men hoeft niet ongeduldig te raken, hij staat namelijk op luisterpaal!

klik op die cover en zeg jeej jeej jeej jeej voor de Pe Pe Pe Pe!!!!!

Meer Ruimte, 5 Mei in je platenbordeel mayn, koop het!

vrijdag 25 april 2008

Master!

Als jullie www.ilovedonuts.nl nog niet kenden hebben jullie sowieso gemist, maar deze is extra dope omdat er een interview met homies FS Green en Full Crate op staat, met achtergrond foto van ondergetekende aka Cool KLIPS Love aka Paparassed Out aka Check Jezelf! aka whateverthefuck.


Lees het en kijk het hier!

zon + regen = verkouden


men neme 1 grapefruit, 1 sinaasappel, 1 citroen & 1 of 2 limoenen.
Men perst deze.
(als je dat laatste niet begrijpt ben je zo allesoverheersend langzaam dat ik zou willen adviseren er sowieso een punt achter te zetten, want ik ga er echt geen foto van maken met die plak handen die je dan hebt.)

Men zorge voor een ruimschoots groot genoeg glas (het is best een slok al zeg ik het zelf) en dient deze in 1 keer achterover te tikken.
Je moet wel tegen zuur kunnen, maar dan heb je een vitamine shot te pakken waar die hele verkoudheid per direct 10 stappen terug van doet!

ik wens jullie er allemaal veel sterkte mee!
Want we willen natuurlijk niet tijdens Queens Day Massive & Devil's Pie verkouden of zelfs ziekerig zijn!

woensdag 16 april 2008

leftotoshop

Ik kwam op eens nog wat shits tegen.
Was sowieso bitterzoet, maar wanneer ook al weer weet ik iet zeker meer, er waren in ieder geval wat mensen, en ik heb eens gekeken wat photoshop mij te bieden had daar in... Dus eventueel commentaar daar op is van harte welkom.
zo zijn Lee, Dio & Flexican bij nader inzien wat groen geloof ik...maar ik ben dan ook kleuren blind heb ik me laten vertellen...